INTRODUCERE

 

Magazinul on-line www.fermag.ro este proprietatea HU-RO S.R.L. cu sediul in

Loc.Sansimion,Sat Sansimion, Str. Principala Nr.79 din judetul Harghita inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Harghita sub nr. J19/586/28.06.1994, CUI: RO5874966. Societatea este platitoare de TVA.

 

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de

produse de catre  HU-RO S.R.L. prin intermediul magazinului virtual www.fermag.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre HU-RO S.R.L. 

Te rugam sa citesti cu atentie acesti "Termeni si Conditii” si sa vizitezi periodic aceasta sectiune, pentru a fi la curent cu modificarile aduse, astfel incat sa iei decizii informate cand alegi sa plasezi o comanda.

 

Relatiile contractuale dintre comerciant (vanzator) si Consumator (Cumparator) sunt guverante De Legea Romana cu privire a protectia consumatorului (Legea 363/2007), legea comertului electronic (Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe Internet (Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014).

 

DEFINITII

 

Consumator (Cumparator) - persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda, iar in intelesul OG. nr. 34/2014 - orice persoana fizica sau grup de personae fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Comerciant (Vanzator) – HU-RO S.R.L.

 

Client - persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre  HU-RO S.R.L. sau in baza unui acord de utilizare existent intre HU-RO S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

 

Cont - sectiunea din site accesata printr-o adresa de e-mail si o parola care permite

Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale etc.).

 

Site - domeniul www.fermag.ro si subdomeniile acestuia.

 

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre subscrisa catre dvs. in calitate de cumparator.

 

Comanda

- un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre subscrisa – in calitate de vanzator si dvs

– in calitate de cumparator, prin care subscrisa este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si dvs.

 – in calitate de cumparator, sunteti de acord sa primiti aceste Bunuri si Servicii si sa faceti plata acestora.

 

Contract - o Comanda confirmata de catre subscrisa.

 

Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un

comerciant (vanzator) si un consumator (cumparator), in cadrul unui sistem de vanzare

organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Finalizarea contractului de achizitie la distanta – contractul se considera incheiat in momentul in care vanzatorul accepta si confirma comanda data de cumparator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator, intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

 

SERVICIUL CLIENTI

 

Pentru intrebari si informatii suplimentare, te rugam sa intri in pagina de Contact si sa alegi una dintre modalitatile de contact.

 

OFERTE SI PRETURI

 

Societatea este platitoare de TVA, preturile sunt exprimate in lei, taxele fiind incluse, exceptand contravaloarea cheltuielilor de expediere (pe care le gasesti si in capitolul Transport si plata).

Produsele raman in deplina proprietate a HU-RO S.R.L. pana la plata completa a pretului acestora catre  HU-RO S.R.L.

Este foarte important sa retii faptul ca ofertele promotionale sunt valabile exclusiv in perioada de timp mentionata pentru respectivele oferte sau in limita stocului disponibil. 

Preturile pot fi modificate pe durata anului. Produsele comandate vor fi facturate la pretul in vigoare in momentul inregistrarii comenzii. 

 


 

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

 

Produsele prezentate pe acest Site sunt valabile in limita stocurilor disponibile,iar unele

produse pot fi si comandate pe parcurs si sunt conforme cu legislatia europeana si romana in vigoare.

Iti facem cunoscut faptul ca ai posibilitatea sa anulezi comanda sau sa o schimbi, contactandu-ne prin telefon la numarul 0724070475 sau 0726973531 de luni pana vineri intre orele 08:00 -17:00 sau prin e-mail la contact@fermag.ro

 

CUM SE FACE O COMANDA

 

Comanda pe site

Comanda prin telefon

 

 

DENUNTAREA UNILATERALA A CONTRACTULUI

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 Articolul 9 alin. (1), aveti dreptul de a returna produsul fara a invoca un motiv si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care veti intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dumneavoastra.

Conform legislatiei in vigoare, retragerea din contract (returnarea produselor) este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

Conditii generale de retur

 

- Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, sigilat, in stare nealterata, fara deteriorari, fara defecte, cu exceptia viciilor ascunse).

- Produsul trebuie insotit de factura in original sau copie dupa aceasta. 

- Produsul trebuie returnat fara optiunea ramburs.

Daca produsul care face obiectul returnarii este returnat intr-o stare care nu mai permite

comercializarea lui ulteriora, acesta va fi reexpediat cumparatorului, care va suporta costurile reexpedierii, fara returnarea contravalorii acestuia. 

-Marfa se poate returna la sediul nostru in termen de 14 zile de la data primirii produsului (cf. art. 9/OG106/1999).

-Banii se vor returna prin viramnet bancar in cel mult 30 de zile lucratoare de la data primirii coletului retur, mai putin costul expeditiei initiale.

 

 

CONFIDENTIALITATE. PUBLICITATE.

 

Informatiile de orice natura furnizate de catre tine subscrisei vor ramane in proprietatea

subscrisei. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului / Comenzii.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de tine cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al subscrisei. 

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferi subscrisei acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Esti, de asemenea, de acord ca subscrisa sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how- uri sau tehnici pe care ni le-ai trimis prin intermediul site-ului HU-RO S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Datele comunicate de tine nu vor fi furnizate, sub nicio forma, tertilor.

 

ALTE PREVEDERI

 

Conform legilor referitoare la proprietatea drepturilor literare şi artistice sau a altor drepturi similare, toate elementele, marcile, denumirile, desenele, siglele, grafica etc...ce se regasesc pe acest site, constituie proprietatea exclusiva a  HU-RO S.R.L. sau a furnizorilor sai, acestia neacordand nicio licenta si niciun alt drept decat acela de a consulta site-ul.

Reproducerea sau utilizarea, integrala sau partiala, a acestor elemente este permisa numai in scopuri exclusive de informare strict personala si privata, orice reproducere sau utilizare a copiilor acestor elemente realizate in alte scopuri fiind interzise in mod expres. Orice alta utilizare va fi considerată falsificare frauduloasa si va fi sanctionata conform legislatiei in vigoare.

Prezentul contract este guvernat de legea romana. 

Limba prezentului contract este limba romana. 

Termenii si conditiile prezentate in aceasta sectiune sunt obligatorii pentru toti cei care

acceseaza, navigheaza si folosesc, in orice fel, site-ul www.fermag.ro .

In situatia in care vor aparea litigiii, instantele competente sunt instantele din Romania.

HU-RO S.R.L. nu va putea fi considerata responsabila pentru neexecutarea contractului

incheiat in caz de epuizare a stocului sau a indisponibilitatii produsului, in caz de forta majora, tulburari si greve totale sau partiale, in special ale serviciilor postale si ale mijloacelor de transport si/sau comunicatie, nefunctionarea site-ului din motive neimputabile subscrisei (ex.din cauza hosting-ului). 

Minorii nu vor putea face comenzi. Comenzile destinate minorilor trebuie aprobate de catre parinti. In caz de colectare accidentala a datelor personale ale unui minor, parintii au capacitatea de a se opune pastrarii si/sau folosirii acestora.

Link-uri hipertext pot conduce utilizatorul catre alte site-uri decat cel prezent HU-RO S.R.L. isi declina orice raspundere in cazurile in care continutul acestora contravine dispozitiilor legale si reglementarilor in vigoare. 

Va aducem la cunostinta ca orice creare de link-uri hipertext catre pagina de primire a

 

prezentului site sau orice alta pagina a Site-ului nu poate fi facuta decat cu acordul expres si prealabil, exprimat in scris, al  HU-RO S.R.L.

HU-RO S.R.L. isi rezerva posibilitatea de a adapta sau de a modifica in orice moment

prezentele conditii generale de vanzare. Noile conditii generale de vanzare vor fi, atunci cand va fi cazul, aduse la cunostinta clientului prin modificari on-line si vor fi aplicabile numai vanzarilor realizate ulterior modificarii. 

HU-RO S.R.L. incearca sa asigure exactitatea si actualizarea informatiilor aflate pe acest site, rezervandu-ne dreptul modificarii continutului acestora in orice moment, fara preaviz.

Totodata, nu va putem garanta exactitatea, precizia sau exhaustivitatea informatiilor puse la dispozitia dumneavoastra prin intermediul prezentului Site. 

Prin urmare, ne declinam orice responsabilitate cu privire la:

-orice imprecizie, inexactitate sau omisiune referitoare la informatiile disponibile de pe Site;

-orice prejudiciu rezultat din patrunderea frauduloasa a unui tert care a efectuat o modificare a informatiilor puse la dispozitia ta pe Site;

-si in general, orice prejudiciu direct sau indirect, indiferent de cauza, originile, natura sau consecintele acestuia, provocat din cauza accesului oricarei persoane pe Site sau de imposibilitatea accesarii, a utilizarii acestuia si/sau a increderii acordate oricarei informatii provenite in mod direct sau indirect de la acesta din urma.

Prezentele conditii generale de vanzare reglementeaza exclusiv vanzarea de produse propuse de Site. Acestea sunt in mod sistematic accesibile cumparatorului pe prezentul Site, in momentul inregistrarii comenzii.

Prin urmare, trimiterea comenzii implica acceptarea de catre cumparator a conditiilor generale de vanzare. 

Subscrisa va fi intotdeauna responsabila fata de tine – in calitate de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.