Ingrijirea ugerului

Grid View:

Kerbamint 500 ml

(0)
80,00 LEI
KerbaMint este un produs pentru ingrijirea ugerului solicitat, avand in compozitie ulei de menta. Folosit in mod regulat, are efecte benefice asupra sanatatii ugerului si a calitatii laptelu..

Pahar de inmuiere foam cup

(0)
37,00 LEI
Pahar de inmuiere foam cup. Un pahar de calitate superioara pentru dezinfectarea ugerului inainte de muls...

Supermint 500 ML pentru uger

(0)
80,00 LEI
Supermint 500 ML pentru ugerBalsamul de menta cu extract de calendula si eucalipt este un produs special conceputmicroemulsie pe baza de apa care patrunde in straturile profunde de tesut pentru a rezo..

Supermint Blue 500 ml pt uger

(0)
80,00 LEI
Balsam de menta cu extract de calendula si eucalipt este un produs special conceputmicroemulsie pe baza de apa care patrunde in straturile profunde de tesut pentru a rezolvaproblema chiar in centrul s..
Stoc terminat

Crema pentru uger

(0)
32,00 LEI
Crema pe baza de uleiuri minerale si extracte de plante naturale, care este esential pentru mentinerea sanatatii si igienii ugerului. Efecte suplimentare: -relaxeaza mameloanele si ugerul - ofera ..

Crema uger EUTRA 1000 ml

(0)
65,00 LEI
Crema uger pentru cresterea calitatii laptelui. Pentru ingrijirea mameloanelor si a ugerului pe baza naturala...
2-3 Days

Dipal Conc. 5L - dezinfectant pentru uger dupa muls

(0)
221,00 LEI
Dezinfectant dupa muls - pe baza de iod - solutii pregatite de utilizare Dipal este o gama conventionala de agenti pentru inmuierea mameloanelor, pe baza de iod, care omoara rapid bacteri..

Iodo Fence 60 l dezinfectant pentru uger dupa muls

(0)
1455,00 LEI
agent de inmuiere a mamelonului pe baza de iod, care formeaza o pelicula, pregatit pentru utilizare dezinfecteaza in mod optim mameloanele si catifeleaza pielea Acest agent de inmuiere a mam..

Pahar de inmuiere cu retur Fermag

(0)
25,00 LEI
Oferim o gama completa de pahare de inmuiere, inclusiv pahare de inmuiere cu retur sau antiretur. Paharele de inmuiere sunt usor de utilizat si sunt realizate pentru cea mai buna modalitate de aplicar..

Pahar de inmuiere Fermag

(0)
25,00 LEI
Oferim o gama completa de pahare de inmuiere, inclusiv pahare de inmuiere cu retur sau antiretur. Paharele de inmuiere sunt usor de utilizate si sunt realizate pentru cea mai buna modalitate de aplica..

Pahar de premuls

(0)
20,00 LEI
Pahar de premuls pentru primele picaturi de lapte...

Placa pentru testarea laptelui

(0)
25,00 LEI
Placa pentru testarea laptelui: Pentru depistarea numarului de celule somatice din lapte. Ajuta la masurarea celulelor somatice din lapte la sfert de uger. Utilizare: se distribuie automat laptele ..

Prosop alb pentru uger

(0)
1,50 LEI
Prosop igienic pentru uger, culoare alba. Marimi 28 x 28 cm...

Prosop albastru pentru uger

(0)
5,00 LEI
Prosop igienic pentru uger, culoare albastra...

Prosop igienic umed cu galeata

(0)
84,00 LEI
Prosop igienic biodegradabil umed este introdusa intr-o galeata care mentine umezitatea.Dimensiuni 23 x 23 cm. 800 buc/rola...
Afişare 1 - 15 din 34 (3 pagini)