Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Fermag beneficiati de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru o parte dintre produsele vandute de Fermag veti  primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasiti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastrati certificatul ca sa puteti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia va este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Daca nu ati primit certificatul de garantie pe email / in contul de client sau tiparit va rugam sa ne anuntati in cel mult 72 ore de la primirea produsului, prin e-mail la adresa contact@fermag.ro

 

Adresa service autorizat: Sansimion Nr. 79, jud. Harghita, cod postal 537285, Romania.

 

In cazul defectarii unor produse care se afla in garantie va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru a stabili conditiile in care trimiteti produsele in service.