Izolatori

Grid View:
-6%

Izolator gard electric inelar pentru fir - set 25 buc.

(0)
15,00 LEI 16,00 LEI
Izolatorii inelari sunt cel mai frecvent folosite în construirea unui gard electric. Sunt recomandate pentru stâlpi și structuri din lemn, având un conductor bine izolat, dispus spre pilon. Izolatoul ..

Set 4 izolatori pentru colt

(0)
18,00 LEI
Izolator special conceput pentru montarea conductorilor in dreptul stalpilor de colt a gardului electric. Extrem de rezistent, metalul urmarind structura acestuia.Recomandat pentru conductori a car..

Izolator Gard Electric FORTE, set 25 buc

(0)
26,00 LEI
Izolator cu inel foarte rezistent, recomandat pentru stalpi si structuri din lemn. Este excelent pentru banda, fir, sfoara, sarma.  Este recomandata executia unei gauri pregatitoare ina..
Stoc terminat

Izolator Gard Electric Inel pentru Fir set 50 buc

(0)
29,50 LEI
Izolatorii  cu inel, cu un conductor bine izolat dispus spre pilon, realizat din policarbonat şi este foarte rezistent. Pachet: 50 buc.  Pretul pe bucata este: 0.59 RON Daca cumparati m..

Set 10 Izolatori pentru banda, LUNG

(0)
31,00 LEI
Izolatorii din set au o lungime de 20 cm si sunt potrivite pentru banda de pana la 40 mm latime.Acesta este recomandat pentru stalpi si structuri din lemn si este potrivit in locuri und..

Izolator pentru fir si banda 25 buc

(0)
34,00 LEI
Izolator pentru fir pana la 6 mm si pentru banda pana la 40mm. Se vinde la punga 25 buc...

Set izolatori Gard Electric LUNG

(0)
38,00 LEI
Izolator lung inelar recomandat pentru stalpi si structuri din lemn, fiind potrivit in locurile unde firul gardului electric trebuie montat la o distanta mai mare fata de suportul de sustinere. A..

Set izolatori Gard Electric Inel tip metric M6, 25 buc

(0)
46,00 LEI
Izolator cu filet metric cu doua piulete, fabricat din material sintetic de culoare neagra cu suport galvanizat, potrivit pentru fir si banda, foarte rezistent. Recomandat pentru stalpi si structuri d..

Set izolatori Gard Electric tip metric LUNG

(0)
48,00 LEI
Izolator lung cu filet metric cu doua piulete, fabricat din material sintetic de culoare neagra cu suport galvanizat, potrivit pentru fir si banda, foarte rezistent. Recomandat pentru stalpi si struct..

Set izolatori pentru banda tip metric LUNG

(0)
53,00 LEI
Izolator cu filet metric, fabricat din material sintetic de culoare neagra cu suport galvanizat, potrivit pentru banda, foarte rezistent. Recomandat pentru stalpi si structuri din metal.Setul include:..

Set izolator pentru banda tip metric, M6, 25 buc

(0)
59,00 LEI
Izolator cu filet metric, fabricat din material sintetic de culoare neagra cu suport galvanizat, potrivit pentru banda, foarte rezistent. Recomandat pentru stalpi si structuri din metal.Setul include:..

Izolator poarta gard electric

(0)
5,00 LEI
Izolatori Pentru garduri electrice durabile si sigure alegeti izolatorii potriviti, indiferent daca sunt permanente sau temporare, daca folositi cablu, franghie sau banda. Scopul izolatorilor este de ..

Izolator poartă galvanizat AKO

(0)
5,00 LEI
Izolator de poartă galvanizat, foarte robust.Inel galvanizat cu 3 opțiuni de suspendare.Material: plastic.Cu surub de lemn.Cu suport zincat Ø 6 mm...
-20%

Izolator de poarta 4 buc

(0)
16,00 LEI 20,00 LEI
Izolatori de poartă durabile și sigure pentru garduri electrice. Întotdeauna alegeți izolatorii potriviți pentru gardul electric, indiferent dacă gardul este permanent sau temporar, dacă folosiți fi..

Set 2 izolatori de poarta gard electric tip metric M6

(0)
14,00 LEI
Setul contine două izolatori de poartă gard electric tip metric M6. Izolator de poarta gard electric cu plastic rezistent la radiatii UV, cu suport galvanizat, cu filet metric si  cu doua piulit..

Set 25 izolatori pentru Sarma

(0)
30,00 LEI
Izolatorul pentru sarma se utilizeaza pentru garduri electrice permanente din sarma. Acest izolator este ideal pentru un sistem de gard electric lung, in special din sarma.Izolatorul are o f..
Afişare 1 - 16 din 18 (2 pagini)