Izolatori

Grid View:

Izolator Gard Electric FORTE, set 25 buc

(0)
26,00 LEI
Izolator cu inel foarte rezistent, recomandat pentru stalpi si structuri din lemn. Este excelent pentru banda, fir, sfoara, sarma.  Este recomandata executia unei gauri pregatitoare ina..

Izolator poartă galvanizat AKO

(0)
5,00 LEI
Izolator de poartă galvanizat, foarte robust.Inel galvanizat cu 3 opțiuni de suspendare.Material: plastic.Cu surub de lemn.Cu suport zincat Ø 6 mm...

Set 10 Izolatori pentru banda, LUNG

(0)
31,00 LEI
Izolatorii din set au o lungime de 20 cm si sunt potrivite pentru banda de pana la 40 mm latime.Acesta este recomandat pentru stalpi si structuri din lemn si este potrivit in locuri und..

Set 25 izolatori pentru Sarma

(0)
30,00 LEI
Izolatorul pentru sarma se utilizeaza pentru garduri electrice permanente din sarma. Acest izolator este ideal pentru un sistem de gard electric lung, in special din sarma.Izolatorul are o f..

Set 25 izolatori stalp metalic

(0)
33,00 LEI
Izolatorul inelar poate fi utilizat pentru stalp din metal, plastic, lemn sau alte materiale dure cu diametrul de 8 pana la 14 mm. Acesta este potrivit pentru sarma, impletitura, banda si fir.Izolator..

Set izolator pentru banda tip metric, M6, 25 buc

(0)
59,00 LEI
Izolator cu filet metric, fabricat din material sintetic de culoare neagra cu suport galvanizat, potrivit pentru banda, foarte rezistent. Recomandat pentru stalpi si structuri din metal.Setul include:..

Set izolatori Gard Electric Inel tip metric M6, 25 buc

(0)
46,00 LEI
Izolator cu filet metric cu doua piulete, fabricat din material sintetic de culoare neagra cu suport galvanizat, potrivit pentru fir si banda, foarte rezistent. Recomandat pentru stalpi si structuri d..

Set izolatori Gard Electric LUNG

(0)
38,00 LEI
Izolator lung inelar recomandat pentru stalpi si structuri din lemn, fiind potrivit in locurile unde firul gardului electric trebuie montat la o distanta mai mare fata de suportul de sustinere. A..

Set izolatori Gard Electric tip metric LUNG

(0)
48,00 LEI
Izolator lung cu filet metric cu doua piulete, fabricat din material sintetic de culoare neagra cu suport galvanizat, potrivit pentru fir si banda, foarte rezistent. Recomandat pentru stalpi si struct..

Set izolatori pentru banda tip metric LUNG

(0)
53,00 LEI
Izolator cu filet metric, fabricat din material sintetic de culoare neagra cu suport galvanizat, potrivit pentru banda, foarte rezistent. Recomandat pentru stalpi si structuri din metal.Setul include:..
-8%

Izolator de banda si fir 25 buc

(0)
50,50 LEI 55,00 LEI
Se vinde la punga 25 buc Izolatori Pentru garduri electrice durabile si sigure alegeti izolatorii potriviti, indiferent daca sunt permanente sau temporare, daca folositi cablu, franghie sau b..

Izolator de poarta 4 buc

(0)
20,00 LEI
Se vinde la cutieIzolatori Pentru garduri electrice durabile si sigure alegeti izolatorii potriviti, indiferent daca sunt permanente sau temporare, daca folositi cablu, franghie sau banda. Sc..
Stoc terminat

Izolator Gard Electric Inel pentru Fir set 50 buc

(0)
29,50 LEI
Izolatorii  cu inel, cu un conductor bine izolat dispus spre pilon, realizat din policarbonat şi este foarte rezistent. Pachet: 50 buc.  Pretul pe bucata este: 0.59 RON Daca cumparati m..

Izolator gard electric inelar pentru fir - set 25 buc.

(0)
16,00 LEI
Izolatorii inelari sunt cel mai frecvent folosite în construirea unui gard electric. Sunt recomandate pentru stâlpi și structuri din lemn, având un conductor bine izolat, dispus spre pilon. Izolatoul ..

Izolator pentru fir si banda 25 buc

(0)
34,00 LEI
Izolator pentru fir pana la 6 mm si pentru banda pana la 40mm. Se vinde la punga 25 buc...

Izolator poarta gard electric

(0)
5,00 LEI
Izolatori Pentru garduri electrice durabile si sigure alegeti izolatorii potriviti, indiferent daca sunt permanente sau temporare, daca folositi cablu, franghie sau banda. Scopul izolatorilor este de ..
Afişare 1 - 16 din 18 (2 pagini)