Echipamente pentru cabaline si porcine

Grid View:
La comanda

Asomator - Blitz Kerner + CADOU Dispozitiv de prindere proci și 10 cartușe

(1)
800,00 LEI
CUMPĂRĂ ACUM ASOMATORUL BLITZ KERNER ȘI PRIMEȘTI CADOU 10 CARTUȘE ȘI UN dispozitiv de prindere porci Premium!Dispozitiv de asomare, asomator pentru porcine, ovine, bovine, cabaline și alte a..

Cârlig măcelar - 18 CM

(0)
25,00 LEI
Caracteristici:Material: oțel inoxidabilLungime: 18 cmCurațare: Spălați cu detergent lichid neutru de spălat vase! Evitați să folosiți instrumente care pot zgâriaRecomandat pentru: tăiatul porcilor, a..

Cârlig măcelar - 22 CM

(0)
45,00 LEI
Caracteristici:Material: oțel inoxidabilLungime: 22 cmCurațare: Spălați cu detergent lichid neutru de spălat vase! Evitați să folosiți instrumente care pot zgâriaRecomandat pentru: tăiatul porcilor, a..

Set 5 carlige inox pentru carne

(0)
23,00 LEI
Caracteristici:Material: oțel inoxidabilConținut: 5 carligeLungime: 13 cmLungime carlig prindere: 5 cmGreutate: 195 gCurațare: Spălați cu detergent lichid neutru de spălat vase! Evitați să folosiți in..

Adăpătoare 2,5 L fontă emailată

(0)
260,00 LEI
Adăpătoare din fontă emailată conceput pentru vite și cai. Are parte de conectare superioara și inferioara Specificații tehnice: Volum 2,5 L Debit 25 l/min ..
Stoc terminat

Adapatoare aluminiu 2.4 l

(0)
120,00 LEI
Adapatoare din aluminiu de 2.4 l, foarte rezistent pentru bovine și cabaline.Volum: 2,4 lGreutate: 2 kg.Cadou: dop și cleme de prindere. ..
Stoc terminat

Adapatoare cu nivel constant 5 L metal

(0)
140,00 LEI
Adapatoare cu nivel constant potrivit pentru ferme de bovine, ovine și cabaline.Ușor de utilizat, menține un nivel constant de apă potabilă pentru animale.Fabricat din material de înaltă calitate.Capa..

Adapatoare cu nivel constant plastic 5 L

(0)
90,00 LEI
Adapatoare cu nivel constant foarte rezistent. Adapatoare cu nivel constant potrivit pentru ferme de bovine, ovine și cabaline. Fabricat din material de înaltă calitate.Racord: 1/2''Prevăzut..

Adăpătoare cu supapă pe țeavă Farma

(0)
350,00 LEI
Adăpătoare cu supapă pe țeavă pentru cai, viței și vite.Caracteristici:Un bol mare din oțel inoxidabilSupapă puternică din alamă cu control al debituluiCorp solid din fontă cu patru orificii pentru țe..
Stoc terminat
-6%

Adapatoare de fonta cu clapeta inox

(0)
99,00 LEI 105,00 LEI
Material: fonta cu strat protector din email special foarte rezistent. Suprafata finisata pentru a preveni depunerile de murdarie. Ideala pentru bovine si cai. Asigura un mod igienic de adapare pentru..
-6%

Adăpătoare de fontă cu clapeta inox 1.5 L

(0)
99,00 LEI 105,00 LEI
Material: fontă cu strat protector din email special foarte rezistent. Suprafață finisată pentru a preveni depunerile de murdărie. Ideală pentru bovine și cai. Asigură un mod igienic de adapare pentru..

Adăpătoare model 61 "Ideal" Suevia

(0)
280,00 LEI
Adapatoare fabricata din fonta emailata.Racordare 1/2'' din partea de sus sau de josApa curge prin supapa, fără a stropiRecomandată pentru cai și vaciBeneficii:Ușor de întreținutAlimentare bună cu apă..
Stoc terminat

Adapatoare otel cu nivel constant 2.5 L

(0)
120,00 LEI
Adapatoare din otel cu nivel constant. Volum adapatoare 2.5 L. Debit 8 l/min. Diamentru filet conexiune: 1/2 in Culoare: verde...

Adăpătoare oțel inoxidabil pentru porci de îngrășat

(0)
100,00 LEI
Adăpătoare oțel inoxidabil cu niplu din inox conceput pentru porci de îngrășare. Vas de băut adânc și supapă lateralăPierderile de apă sunt reduse la minimumVas de băut din oțel inoxidabil d..

Adăpătoare oțel inoxidabil pentru porci de sacrificat

(0)
95,00 LEI
Adăpătoare oțel inoxidabil cu niplu din inox conceput pentru porci de sacrificare.Vas de băut adânc și supapă lateralăPierderile de apă sunt reduse la minimumVas de băut din oțel inoxidabil de înaltă ..
Stoc terminat

Adăpătoare pentru porci oțel inoxidabil

(0)
60,00 LEI
Adăpătoare oțel inoxidabil cu niplu din inox conceput pentru porci.Vas de băut adânc și supapă lateralăPierderile de apă sunt reduse la minimumVas de băut din oțel inoxidabil de înaltă calitateFormă c..
Afişare 1 - 16 din 90 (6 pagini)