Termeni și condiții pentru livrare gratuită

Stimați clienți. Începând cu luna martie (2023) se desfășoară campania noastră de LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 200 lei.

Prin această campanie oferim TRANSPORT GRATUIT în toată țara (pe teritoriul României) pentru toate comenzile de peste 200 de lei plasate online pe webshopul nostrtu sau prin telefon, indiferent de cantitatea comenzii, sau tipul, natura produsului comandat cu o excepție. Produsele din categoria Sfoară - Folie - Plasă de balotat (din categoria Piese-utilaje-agricole) nu fac parte din campanie, pentru aceste produse se percepe taxă de livrare bazată pe greutate.

Oferta este valabilă tuturor persoanelor fizice și juridice din România cu excepția MAGAZINELOR PARTENERE FERMAG, ele având alte campanii și promoții în desfășurare. (vezi campanii magazine partenere).

Oferta este valabilă doar în cazul achiziționării produselor cu prețul afișat pe webshopul www.fermag.ro.

Pe durata campaniei produsele comandate (în valoare de peste 200 lei) se livrează în toată țara prin curier rapid fără costuri de livrare.

în cazul în care doriți să vă livrăm produsele în afara României vă rugăm să ne contactați pe email  înainte de a efectua comanda. - contact@fermag.ro

Timpul de livrare:

Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către HU-RO SRL.

- LIVRARE PRIN CURIERAT RAPID - între 24 și 72 de ore (1-3 zile lucrătoare) produsul ajunge la dumneavoastră. Expedierea comenzilor plasate în zilele lucrătoare până la ora 12:00 se efectuează în aceeași zi. Expedierea comenzilor plasate în zilele lucrătoare după ora 12:00 se efectuează următoarea zi lucrătoare. Livrarea durează minim doua zile lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare dupa ora 12:00, precum și în zilele de sâmbătă, duminică sau sărbători legale.

- Transport paletizat prin Pallex sau terți  - între 2 și 4 zile.

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea formularului de returnare. Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau prin telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare. În cazul returnării unui produs acesta trebuie să fie expediat întreg, fără urme de uzură sau deteriorare pe adresa noastră. Plata returului va fi suportată de către client.

După ce înregistrați comanda, o puteti urmării în sectiunea "Comenzile mele".

Puteți să ne contactați telefonic pentru a solicita informații cu privire la statusul livrării.

Livrarea produselor de pe stoc se face în 1-3 zile lucratoare. 

Livrarea produselor la comandă variază în funcție de produsul comandat și se stabilește telefonic.

Modalități de livrare pentru produsele vândute de Fermag

 

-        livrare prin curierat rapid: DPD sau FanCourier

-        livrare prin firme de transport marfă paletizată (ex. Palex)

-        livrare cu autoutilitara firmei noastre ( produse cu dimensiuni și valori mari)

Taxa de livrare va fi afișată la momentul finalizării comenzilor.

Pentru produsele comandate la care nu se va afișa taxa de livrare veți fi contactat telefonic și informat despre acest detaliu.

Produsele comandate se pot ridica personal de la sediul nostru social: Sansimion Str. Principala Nr. 562B, jud. Harghita.


Livrare în alte țări: 

- modalitatile de livrare și costurile de transport se discută telefonic sau prin email.