Antet Prima pagina
Cautare
Catalog produse
Marci produse

Răcirea rapidă și eficientă a laptelui este esențială pentru conservarea calității laptelui. Laptele iese din uger la o temperatură de aproximativ 35°C, iar laptele muls trebuie răcit imediat. Laptele prezintă o rezistenţă naturală împotriva bacteriilor imediat după mulgere, însă numai răcirea rapidă la o temperatură între 4°C şi 6°C împiedică sau minimizează dezvoltarea ulterioară a microorganismelor.

» Răcirea Laptelui

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Oferta speciala
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Curs valutar
SSL
Website detinut de HU-RO S.R.L., CIF: RO5874966, Reg.Com: J19/586/1994

fermag.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.