Fermag

Grid View:

Cui rezerva pentru cleste crotaliat Allflex

(0)
7,00 LEI
Cui de rezerva pentru cleste crotaliat Allflex...

Adapatoare aluminiu 2.4 l

(0)
120,00 LEI
Adapatoare din aluminiu de 2.4 l, foarte rezistent pentru bovine si cabaline. Greutate: 2 kg. Cadou: dop si cleme de prindere. ..
Stoc terminat

Adapatoare cu nivel constant 5 L metal

(0)
140,00 LEI
Adapatoare cu nivel constant potrivit pentru ferme de bovine, ovine si cabaline.Usor de utilizat, mentine un nivel constant de apa potabila pentru animale.Fabricat din material de inalta calitate.Capa..
Stoc terminat

Adapatoare cu nivel constant plastic 5 L

(0)
63,00 LEI
Adapatoare cu nivel constant foarte rezistent.Racord: 1/2''Prevazut cu dop de golire pentru o curatare usoara.Capacitate maxima 5 L.Culoare: albastru inchis..

Adapatoare JFC ID 80L cu doua bile

(0)
2350,00 LEI
Adapatoare antiinghet cu doua bile, capacitate 80l, ce permite adaparea a pana la 50 de vaci sau 80 oi sau capre.Rezistenta la inghet a apei pana la -25 CAdapare 50 vaci sau 80 oi sau capreRobinet plu..

Adăpătoare model 61 "Ideal" Suevia

(0)
250,00 LEI
Adapatoare fabricata din fonta emailata.Racordare 1/2'' din partea de sus sau de josApa curge prin supapa, fără a stropiRecomandată pentru cai și vaciBeneficii:Ușor de întreținutAlimentare bună cu apă..
Stoc terminat

Adapatoare otel cu nivel constant 2.5 L

(0)
120,00 LEI
Adapatoare din otel cu nivel constant. Volum adapatoare 2.5 L. Debit 8 l/min. Diamentru filet conexiune: 1/2 in Culoare: verde...

Adăpătoare oțel inoxidabil pentru porci de îngrășat

(0)
100,00 LEI
Adăpătoare oțel inoxidabil cu niplu din inox conceput pentru porci de îngrășare. Vas de băut adânc și supapă lateralăPierderile de apă sunt reduse la minimumVas de băut din oțel inoxidabil d..

Adăpătoare oțel inoxidabil pentru porci de sacrificat

(0)
95,00 LEI
Adăpătoare oțel inoxidabil cu niplu din inox conceput pentru porci de sacrificare.Vas de băut adânc și supapă lateralăPierderile de apă sunt reduse la minimumVas de băut din oțel inoxidabil de înaltă ..

Adapatoare pentru pasari 11 L

(0)
44,00 LEI
Adapatoarea pentru pasari este confectionata din plastic rezistent, este prevazuta cu maner, pentru a  fi usor de manevrat, si are capacitatea de 11 litri.Folosirea adapatoarelor&n..

Adapatoare pentru pasari 14 L

(0)
50,00 LEI
Adapatoarea pentru pasari este confectionata din plastic rezistent, este prevazuta cu maner, pentru a  fi usor de manevrat, si are capacitatea de 14 litri. Folosirea..

Adapatoare pentru pasari 3 L

(0)
18,00 LEI
Adapatoarea pentru pasari este confectionata din plastic rezistent, este prevazuta cu maner, pentru a  fi usor de manevrat, si are capacitatea de 3 litri. Folosirea&..

Adapatoare pentru pasari 8 L

(0)
37,00 LEI
Este ideala atat pentru adaparea pasarilor mature cat si pentru adaparea puilor, fiind usor de umplut si amplasat.Adapatoarea pentru pasari model 8L este confectionata in totalitate din plas..

Adăpătoare pentru porci oțel inoxidabil

(0)
60,00 LEI
Adăpătoare oțel inoxidabil cu niplu din inox conceput pentru porci.Vas de băut adânc și supapă lateralăPierderile de apă sunt reduse la minimumVas de băut din oțel inoxidabil de înaltă calitateFormă c..

Adăpătoare pentru purcei înțărcați oțel inoxidabil

(0)
50,00 LEI
Adăpătoare oțel inoxidabil cu niplu din inox conceput pentru purcei înțărcați. Vas de băut adânc și supapă lateralăPierderile de apă sunt reduse la minimumVas de băut din oțel inoxidabil de înalt..
Afişare 1 - 15 din 459 (31 pagini)